Стани сътрудник в LR

Най-важната съставка на успеха е да станете от леглото и да направите нещо. Толкова е просто. Мнозина имат идеи, но малцина решават да ги реализират веднага. Сега; не утре. Не другата седмица. А днес. Истинският предприемач действа, а не мечтае. – Нолан Бушнел,

Заслужаваш да имаш успех! Неотклонно, без компромиси, със силен партньор и за постоянно! Като една от най-успешните компании за директни продажби в Европа ние ежедневно предоставяме на хората шанс значително да подобрят живота си. Каква е нашата тайна?Доказана от десетилетия концепция за мрежов маркетинг, уникален асортимент от продукти за здраве и красота с утвърдено качество и свят на огромни предимства. Още ли се колебаеш?Ценностите като страст, доверие и отговорност са причината над 5 000 сътрудници по целия свят да останат верни на компанията вече повече от 20-години. Държим на повишеното съзнание по отношение на качеството, като така гарантираме непрекъснато растящ продуктов асортимент от козметични продукти, парфюми и хранителни добавки.

LR Company of the Year 2015

LR Health & Beauty е избрана за най-добра компания за 2015 в своя бранш!

LR Health & Beauty е една от водещите компании за директни продажби в Европа. Хиляди сътрудници създадоха своя история на успеха заедно с нас. Кога ще започнеш и ти твоята история?

Световен шампион:
LR притежава в асортимента си най-много продукти Алое Вера, отличени с реномирания печат за качество на Международния научен съвет за алое (IASC).

Патенти:
научните изследвания, извършвани ежедневно от LR по отношение на Алое Вера, имат за резултат разработването на 19 продукта, защитени с регистрация за патент.

Made in Germany:
производственият процес на продуктите Алое Вера на LR се извършва в Германия. По този начин гарантираме най-високо качество!

Сертификати за качество:
Всички гелове за пиене Алое Вера от LR са сертифицирани и редовно проверявани от независимите изследователски институти SGS INSTITUT FRESENIUS и IASC.

1. ПРИЗНАНИЕ

Успехът няма име – дай му твоето! Чрез нашите събития ние ще ти помогнем да се превърнеш в истински сътрудник на LR. Ексклузивните пътувания и пътешествията по цял свят и уникалната ни концепция за автомобили са нашият начин да ти благодарим за постигнатото. Покажи на какво си способен – защото ти си в центъра на вниманието!

2. СВОБОДА

За успеха няма граници – ти сам определяш целите си. Като сътрудник на LR ти сам си си шеф! Можеш да работиш където, когато и с когото искаш. На пълно или непълно работно време. Благодарение на иновативния ни бизнес модел лесно можеш да постигнеш пасивни доходи. Абсолютно гъвкаво и без големи инвестиции и рискове.

https://leverage21.info/

https://www.leverage21.info/video/


Обади се на телефон +359898762980 или пишете на email:georgievatsvetanka@abv.bg